Individueel traject "Re-focus"

Als gezondheidsprofessional ben jij zelf de spilfiguur in je praktijk. Cliënten komen naar jou om hen te helpen met een stuk van hun leven waarvan ze merken dat ze het niet alleen meer kunnen. Ze zoeken iemand die meedenkt, hen een spiegel kan voorhouden en die hen af en toe een (liefdevolle) schop onder de kont geeft. 

Maar wie is jouw spiegel? Hoe zorg jij ervoor dat je nog in de richting beweegt die je gekozen hebt? Ben je nog tevreden met de manier waarop jij je werk en je leven indeelt?

Want je bent niet enkel coach. Jij als persoon hebt je eigen twijfels, onzekerheden en struikelblokken. Dit kan je werk als coach in de weg staan en de groei van je praktijk belemmeren, maar andersom kan je werk ook een hypotheek nemen op je persoonlijk leven. 

Wat wil je precies bereiken? Begeleid je nog de cliënten die je zou willen begeleiden? Doe je dat zoals je dat zou willen? Welke blokkades kom je tegen? 

Omdat ik veel onzekerheden en twijfels merk bij collega-diëtisten, die al wat langer in het vak staan, stampte ik het Re-focus traject uit de grond. In dit traject zoeken we samen naar een nieuwe balans. Jouw persoonlijke, maar ook jouw zakelijke noden en behoeften worden daarbij tegen het licht gehouden. We doen dit met behulp van elementen uit coaching en ik geef je vanuit mijn IT-achtergrond ook heel wat praktische handvatten en how-to’s om jouw business te hervormen

Ook dit traject gaat volledig online door en is bedoeld voor gezondheidsprofessionals in de ruime zin van het woord (diëtisten, therapeuten, psychologes, voedingscoaches, personal trainers, life coaches, …).

Wat Re-focus klanten zeggen...

Kan ik nog meer lovende woorden geven, Jess? 😀 Ik ben dankbaar dat ik bij jou terechtgekomen ben want Re-focus en Cotco hebben mij zoooo hard vooruit geholpen en zoooo hard een boost gegeven! Duizendmaal dank!
Tine Praet
Diëtiste Sint-Truiden
Re-Focus was meer dan mijn geld waard. Ik heb er enorm veel uit geleerd. Ik startte een nieuwe praktijk en ik wist niet goed waar te beginnen, het was nogal overweldigend. Dankzij de "liefdevolle schop onder de kont" heb ik enorm veel verwezenlijkt. Zo vond ik het bijvoorbeeld heel moeilijk om grote bedragen voor trajecten te vragen. Tijdens het Re-Focus traject had ik me een doel gesteld van het aantal trajecten dat ik in 2022 wilde verkopen. Het is nu begin maart en ik heb mijn doel nú al bereikt!

Ik ben echt blij dat ik het gedaan heb.
Katrien Geuens
Diëtiste Leopoldsburg
Ik ben zo blij dat ik het refocus traject met Jessica ben aangegaan! In eerste instantie twijfelde ik nog wat, want ik heb een heel goed draaiende zaak dus aan klanten (meestal) geen gebrek. Ik wist dus niet 100% zeker of het wel iets voor mij zou zijn, want ja; ik had toch de klanten al?

Toch merkte ik dat ik niet tevreden was: vaak moe, uitgeblust bijna. Het gevoel niet met de juiste klanten te werken, diegene waar ik energie uithaalde. Volledig overwerkt en de fun in mijn job wat kwijt, met daarbij serieus inboeten op vlak van work-life balance. Hoe kon ik ervoor zorgen om een volle agenda mét ideale klanten én een goede work life balance te hebben?

Jessica gaf me de juiste inzichten en virtuele schop onder mijn kont om eindelijk actie te ondernemen van datgene wat soms wel in mijn hoofd zat, maar er nooit uitkwam. Daarbij heeft ze hele waardevolle tips om echt mee aan de slag te gaan. Ik zie me week na week groeien. Ik kan nu (in de helft van het traject) al zeggen dat ik een betere work-life balance heb, meer met ideale klanten werk én minder stress ervaar. Ik zou het iedereen zo aanraden! Bedankt Jessica
Lore Ceulemans
Diëtiste Booischot